lovely day

idag började jag åtta. det var faktiskt inte så tungt, somnade innan elva igår så. och på spanskan hade vi bara alla hjärtans dag pyssel :) gjorde två kort, dock inte så överdrivet fina eftersom jag inte är den konstnärligaste personen ;) ronja är iaf mer noggrann och var tvungen att göra om sina några gånger haha. och jossan gör alltid allt fint från början! =) och emmelie skriver så fiint! ni har ju sett hur mina nallebjörnar såg ut när jag gick i tvåan, har knappt förbättras ;)

på matten sa plötsligt matteläraren, de som vill får göra prov IDAG. och jag tänkte att jaja jag gör väl det då.. och jag klarade det faktiskt, stoltast över är jag att jag klarade sista uppgiften eftersom jag aldrig annars klarar sånna! håkan har nog faktiskt lyckats lära mig någonting ;)

sen hade vi typ historia för vi skulle haft svenska. och vi jobbade ingenting..
kom överrens med lärarna till de två sista lektionerna om några hemuppgifter så vi slapp dom =)

slutade vid elva
och åkte till gve med emmelie och jossan. vi gick till e och åt nudlar ;) sen kom ronja dit också och vi gick på stan! :)
ska gå senare och köpa lite nytt till mitt rum, är så tomt!
hittade inget annat... men vi gick på hatten och tog en fika. gött!

det blåser som bara den utomhus! jobbigt för allt hår blåser fram i ansiktet och man blir så less! har haft snyggaste frisyren idag också, ehum. haha en knut på skallen som tillslut såg ut som jag vet inte vad! =)

nu ska jag kolla något avsnitt av oth, sen stan med mami.... bäst att ha med ett av pärona när man ska shoppa! och sen ska jag kika tv med jossan och emmelie :)

tjingeling

Kommentarer
Postat av: emylee

jag skriver fint? du måste vara blind:S..

2008-02-13 @ 16:47:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback