måndag <3

hjärta på denna måndan :) har haft roligt hela dagen..... nästan =)
började tio och det är lovely.. sen skolan åsådär, har ingen engelska och slutade en timma tidigare.. haha det var kul när ronja råkade "tänka högt" till killen vars vante vi hittade "heeej du med vanten" :P haha . efter skolan åkte jag bara hem en snabbis och sen gick jag till najniii =) där hon och miranda var.. vi var där ett tag. sen gick vi till mirris mormor och åt våfflor. såå gott inte ätit det på jättelänge :) blev dock sjukt mätt haha.. vi satt där och pratade ett tag och sen åkte vi till mig och hängde här tills min träning började. joanna kom förbi innan och åkte dit med oss =) jag tränade inte, pga mitt knä. har dessutom en så kallad vit prick i halsen som jag ofta får, venne varför. men har lite ont i halsen också, as usual? ;) så satt vi där och var väldigt underhållande. man kan ju inte annat än skratta med miranda nina och anna! =) så rooliga.. ronja jennifer och david kom förbi och tittade ett tag också.. sen efter träning var vi slöa jag anna mirri och nina och tog skjuss med hanna till statoil ;) mirri fyllde på sin mobil och sen gick vi uppför backen till mig.
och vi har skrattat här i typ en timma.. haha finns så mkt att skratta till. exempelvis ninas telefonsvarare "heeej, vad göru? ;) " hgahaj :P och en massa annat.
imorn åker mirri "hem" igen (hennes hem är fortfarande här på riktigt :D), konstig nog känns de som när hon är här att hon alltid har bott här, att hon aldrig flyttade och att vi fortfarande varje dag skrattar lika mycket tillsammans...  well well..
imorn börjar jag åtta and it sucks.. så godnatt people

måste säga att jag har nog aldrig skrivit såhär ihoptryckt(?) i min blogg. haha jobbigt och läsa men jag orkade inte annat :D


thih, två matcher till helgen. jippi. NAAAAT. omg hanna ska inte spela på söndag ens :O jag har mitt knä sönder eller vad de nu är, en till i vårat lag har också det. anna är sjuk. och de andra hoppas jag är vid liv? =)
VRÅKEN och RÅNEÅ, lycka till till oss? =)

gooodnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback