massor av shopping, hemma nu

Jag och Anna har haft riktigt trevligt och roliga i Luleå de här två dagarna =) Även fast pengarna hade kunnat vara mer så köpte jag en hel del och är nöjd över allt tror jag! vi har bara gått på stan och så varit och ätit, för en gångs skull så hann vi med det också ;) brukar ju sällan bli någon lunch när vi bara är över dan.
Igår somnade vid tio tiden, var så trötta! så vi vaknade upp rätt utvilade och åt god hotell frukost åså och var på stan kring tio.. Idag tog vi det riktigt lugnt på stan och satt bla. inne på Åhlens i en halvtimma ;)
tåget hem var fullt som bara den! jag och anna hade tur och fick platser och slapp flytta på oss så mycket .
god mat har vi också ätit, en jättegod sallad nere i smedjan igår och sen oxfile och fläskfile med pommes till middag och idag en sandwich inne på shopping! =)
har hunnit besöka alla affärer flera gånger om också.. och grrr, de finns 1000 snyggingar i luleå =)
bokrean har ju precis börjat nu och hittade massa bra böcker men ska beställa i pocket istället fråni nternet ;) perfekt till sommaren får då vet jag att jag kommer läsa mycket!

kom hem för en timma sen och har läst lite uppdaterade bloggar nu, kollat bdn, alldeles för många bilddagböcker uppdaterad, hojj ;) såg bla. att ermina utmanat mig med 5 sanningar om sig själv, får ta de senare!

nu tänkte jag packa upp lite och hänga in allt nytt i garderoben.

imorn är det slut på min skriva-upp-allt-jag-äter vecka och den kommer nog se allt annat än bra ut! ;) lov och massa kalas är kanske inte de bästa förutsättningarna för nyttig mat ;) haha vill inte ens veta hur listan med allt jag ätit kommer se ut ;)
image411
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback