retard

alla är helt retard... mina föräldrar, gällivare, jag, allt.. för de mesta =) det är en bra beskrivning på allt. eftersom allt är så efter.  och om de inte är efter så är det annars bara ett bra ord, typ.
och gve är så efter för vi är sämst på att sopsortera i hela jävla världen, ok sverige. fick vi lära oss idag, fast det visste jag redan.. och det stör mig, för gällivare är inte bra på nåt! man vill inte bo i en stad som är kass, iaf inte jag. haha vi sorterar iaf allt hemma, till och med kapsyler . deeeni! dom sa jaha, en på hela skolan då. säkert bara en i hela gve kommun. grrr, det är bara en sak jag stör mig på egentligen , att alla är så RETARD! bara allmänt då. jag med ju =)
finns mkt jag stör mig på som är helt oviktiga saker.. jobbigt.

idag på hi gick vi igenom franska revoulutionen, jag är less på revolutioner nu.
och jag är less på våran engelska lärare, för hon är inte så duktig.

hem från skolan fick vi skjuss, haha vi satt åtta stycken i en bil. och det är alltid lika roligt x) man dör av skratt haha.. kul. sen när jag var hemma kollade jag ett avsnitt av oth, började läsa om min bok för typ 3e gången. döööh, kunde jag inte gjort allt ordentligt från början hade jag slippit de nu. fast läste inte länge utan somnade på stört och sov två timmar!
gosh så skönt och behövligt det var.. sen vaknade jag och läste lite till, måste läsa ut boken på 200 sidor ikväll. bra tidsfördrivt, dah..

och skriva om rökning ska jag göra klart i slutet av veckan, hoppas hoppas jag att jag gör också.

känns riktigt bra att vårat lag är så taggade också! max fem spelare blir vi på söndag, yeay.. :)


tjing


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback