sjukt hemskt

http://www.peta.org/
det är sjukt, kolla inte om du är allt för känslig! jag klarade inte kolla hela.. att det finns människor som jobbar med sånt där är ju ännu värre! och när man tänker efter så är det logiskt att behandlingen av djuren verkligen går till sådär, jag menar.. hur mycket kött äter inte vi människor? tex bara i sverige... och knappast att man kan få tillgång av så mycket kött enbart naturlig väg..
förut har jag alltid tänkt att sånna där filmer är fejk.. men efter det lilla jag sett av denna så verkar det ju ändå som att det är så det är. hemskt!
jag kommer inte bli vegetarian eller nåt i den stilen, aldrig tror jag, men ändå är så vidrigt hur djuren behandlas! jag är glad att jag har pappsen som jagar älg så jag får kött som inte plågats.. fast det är tyvärr inte det enda jag äter, senast idag åt jag kyckling och vem vet vart den kommer ifrån? ok, den var säkert svensk.. men ändå.. och jag vill inte veta vad de var i salamin jag åt!
jag brukar ju vilja ha koll på vad det är i det jag äter, ändå äter jag korv. fast det är svårt utan att tänka tanken och fundera vad den är gjord av?! och om man tänker vart köttbiten man äter kommer ifrån och till vilket plågat djur den tillhörde så blir det knappast lättare att äta..
det man får ut av att kolla på filmen då är väl att man ger lite mer omtanke till djuren, vad nu det ska vara bra för? =) jag träffar då inga kossor eller höns så ofta som jag kan tycka synd om.. fast det kanske är bra för allmänbildningen..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback