a dream world

Igårkväll kom jag hem från Piteå, vädret är fortfarande lika underbart och har varit det sen jag landade i Sverige. grejjjt!

I Piteå var allting underbart
. Bott med Elin, Rebecca och Joel i en stuga 700 meter från havsbadet med Elins mamma och Ivo. Bara det var hur mysigt som helst, vi 4 i ett litet rum var aningen trångt men samtidigt kul. Varje dag har vi gått efter stranden in till havsbadet, legat och stekt på beachen och spelat beachvolleyboll med alla andra av våra vänner från Gällivare som var där (typ alla). Miranda och Noffen kom också till Piteå, asnice!

fredan blev det PDOL, det var helt okej. Faktiskt var det nog ganska roligt. Såg Amanda Jenssen, Mange Schmidt, Adam Tensta och Takida. Längst fram på Mange och Adam var vi, grymt! Och såklart dansade vi lite inne på skumpartyt. Dock missade jag Håkan, måste skaffa mig fler emo/pop vänner alltså..

Vi hann även med endel shopping. Mest har vi hängt vid havsbadet och på stranden, spelat lite basket och fotboll också. Sista kvällen grillade vi på stranden. Efter många om och men hittade vi ved och hade precis hunnit handlat allt vi skulle grilla innan affären stängde. Eftersom några var på PDOL på lördagen också grillade vi först klockan 2, så kanske 4 var vi "hemma" i stugan och sov några timmar innan vi skulle upp och städa. Medan vi grillade kom vakterna och som tur var han schysst så vi lovade att plocka undan och då fick vi fortsätta.

Det går inte att beskriva hur bra det har varit alltså, like a dream. Även fast det har innehållit både skratt, tårar, bråk och sådär så var det då i överlag mest skratt. ;) Jaa, vi har väl som vanligt haft sjukt kul!

puss
lite bilder från piteå..Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback