beyond

Ligger just nu i Annas säng och tar det lugnt, hon har precis duschat och jag ska strax våga mitt hår och sminka mig lite, tänkte jag skulle skriva lite vad vi gjorde igår åså.

Jag åkte iallafall till Hanna, vi gick och handlade lite och gick sen hem till mig för att göra ännu en rabarberpaj, först på den tredje så åt jag av den, haha. Iallafall käkade jag middag och anna kom också dit.
Hörde att the ring var på tvn så vi slog på den och det var längesen! tror jag såg den när jag var kanske 10/11, inte konstigt att jag kom ihåg att allt var mycket läskigare än vad det var. den var inte alls så bra egentligen. Det var ju inte heller konstigt att jag inte fattade nånting av den då, eftersom jag knappt gjorde det nu ;)

Kalle kom också en sväng och sen följde vi dem en bit hem och fortsatte sedan och gick och kikade en film, natural treasure, som var rätt bra. halv fyra kilade vi hem igen och såg slutet på a walk to remeber, den var riktigt bra, helt klart värd att se! fattade dock inte hur anna kunde gråta så mycket som hon berättat att hon gjort ..

sen låg vi och pratade till halv 6 då vi slocknade. tanken var att kika fotboll idag, men blev inget eftersom vi sov till över tre. haha. har ätit frukost, gått hit och hunnit vara en snabbis på stan..

snart kommer joanna också hit, ska hitta på något med jessica och vanessa också tror jag. pusspuss

vi, april 2007


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback