helt underbart

Sitter ute på Annas balkong och tar det lugnt i skuggan. Det är sjukt härligt varmt och fint väder idag och man skulle kunna säga att vi är trötta efter nattens bravader! vi var alltså några som först såg motorsågsmassakern (mest bara äcklig), sen en till äcklig film , spelade lite wii och såg sen catch me if you can, som började dåligt men visade sig vara en riktigt bra film!
klockan 7 traskade jag och anna hem till mig i morgonsolen, det var varmt redan då! när vi kom till mig tyckte vi inte det var någon ide att sova, så vi käkade frukost, jag slängde i en tvättmaskin, så gjorde vi en rabarberpaj och satte oss ute i solstolarna klockan 9 och somnade i 20 ungefär.

halv elva gick vi ner till stan, hem till anna för lite klädbyte och sen gick vi i kjol och klänning till husmans och åt en kycklingsallad, mums i värmen. sen hamnade vi här på balkongen och har solat, druckit saft och ätit melon.

jag har nog aldrig lyckats vara vaken i 24 timmar, för i morse somnade jag ju fastän det bara var 20 minuter. men att vaka var faktiskt inte så jobbigt som jag trodde det skulle vara (tror min vän nina har inspirerat mig haha), får väl dock se hur jag mår ikväll!

grillning ikväll, blir nog inte mycket innan det. puss och kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback