in their dreams

Haha vilken kväll det blev. Jag tar det från början..

Vi var ju hos anna och vid 8 tiden tror jag, kom Joanna och Vanessa dit. Sen kom också Hanna och Jessica. Vi fixade oss där åså, inte haft smink på aslänge!

sen gick vi ut förbi olearys och ser i ett av fönstrena Nina och Jennifer, haha. också flera killar(fransmän) som står och vinkar dit oss.. haha så vi går upp dit för att kolla läget och blir kvar ett tag. vi var 8 tjejer inne i deras lilla hotellrum, de har nog aldrig varit lyckligare haha! de hade svårt att tro att vi alla var 15-16 också, det lät ungefär: "NOOO NOOO, you can't be only 15!" de flesta av dom var dock urusla på engelska! det var en som kunde det hyfsat bra och han var rolig!

det slutade iallafall med att flera vakter kom och kastade ut oss därifrån! haha, vakterna kom dessutom från nex enbart för att slänga ut oss ;) det var aningen pinsamt, fast de hade väl sina anledningar hehe. men ett par av killarna följde med ut, fast då förklarade vi för dem att vi "skulle hem och sova" fast egentligen tänkte vi gå till campingen där det var några andra guys som var "svenska". ah dom var helt crazy alltså!

vi blev där ett tag, sen när vi tänkte dra skulle dom på krogen så de gick med oss, vilket gäng dom var alltså. överkåta och övercharmiga, ni vet så där puss, flirt, vad fin du är osv.. typiskt utländska!
en annan kille var lite galen och påstod att han var
lilla al-fadji, men nu när jag har kollat videon så var killen vi träffa fan mycket roligare! haha, han var grym på att härma iaf.

var hemma vid halv två, relativt tidigt, ska försöka sova strax!

"lilla al-fadji", nina och jennifer

hanna, vanessa, jag och anna, vanessa och jag

anna och joanna, anna och vanessa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback