på Island

hej, sitter på hotellet här på Island nu.

första intrycket här var väl att det var helt öde, kändes lite som att komma till världens ände typ. Det var helt platt mark och inte ett enda träd så långt man såg, bara sten sten sten! men man såg mycket hav och flög över flera glaciärer så det var lite häftigt.
på bussen åkte vi förbi en hel del mindre vackra hotell så var lite orolig ett tag, men blev då väldigt glad när jag såg hur vårat hotell såg ut! högt, stort och fint så det var lugnt! fint här inne och internet nere vid receptionen iallafall.

alla hus här på island är antingen stenhus eller har plåtfasad, jag listade ut att det är pågrund av att det har så lite träd, tror inte jag sett ett enda sånt hus som vi har hemma, med vanligt trä. det är lite speciellt.
vädret här är också lite kallare, men inte alls kallt egentligen.

vandrade genom stan här i reykjavik ikväll och det såg ut att finnas en hel del intressanta affärer, det mesta var dock stängt eftersom klockan var vid 7 isländsk tid (9 svensktid). vi var och åt fisk på en rätt nice restaurang, inte riktigt min favorit men var intressant att smaka det med haha. nån kväll ska vi boka bord på en asmysig restaurang!

det är ett gäng fotbollskillar här också! hahaha. stod med några i hissen så när dom gick ut sa dom "bye" men jag fatta inte att det var till mig så kolla han som sa det på mig och då fattade jag och sa "bye!" då började alla asgarva! haha, lyckat.

puss, jennifer
Jag ute på stan, på någon lite gata, i Reykjavik

Kommentarer
Postat av: Anonym

åååh, skämmigt värre :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback