shopping på Kringlan

Efter rundturen släpptes vi av inne i centrum och gick och åt på Cafe Paris med paret från Uppsala. Blev hamburgare för mig och det var gott, var inte som skräpmat på Donken. Sen gick jag och pappsen vidare i området kring shoppinggatan och jag köpt ett par lila solbrillor, well needed, solen har skinit hela dagen! och ett par örhängen, köpte en tröja igår också.

Eftersom I love shopping, vem gör inte?, så ville jag besöka shoppingvaruhuset Kringlan som ligger kanske 2 km från vårat hotell, vandrade dit från centrum. Där inne var kanske 70% affärerna sånna som finns i Sverige med, alltså inte så speciellt. Men jag hittade 3 plagg där iallafall. Blev såklart kär i alla skor på Topshop och en hel del på Zara, men eftersom Islands priser är högre så känns det onödigt att shoppa här när man hittar samma fast billigare i Sverige. (det som är bra är att man får tax-free)

Var väl där 2-3 timmar, stackars pappa, hehe. Var iallfall värt ett besök. Sen vandrade vi tillbaka till hotellet där jag sitter just nu. Är rätt slut och vet inte vad våra planer för kvällen är? Finns ett bad här nära hotellet, kanske går dit och sen käkar middag, eller tvärtom.

Puss och kram, Jennifer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback