stadsrundtur

hello cookies. Vi somnade rätt sent igår efter en god och trevlig middag på en indisk/thailändsk vad-det-nu-var restaurang. Åt nudlar med kyckling och det var asgott! Vi var där med ett par som är med på den här "paketresan", de är från Uppsala och är hur trevliga som helst. (skulle gissa på att jag och dom är yngst bland turistgänget, haha)

Klockan nio imorse åkte vi iväg med bussen och turistgänget för en stadsrundtur. Islands tre största städer ligger typ max 2 mil ifrån varandra, så vi har besökt alla tre. Det var då intressant fast man kan tänka sig att något sånt skulle vara väldigt segt. Men guiden är hur skön som helst, vilket gör det hela lättare. Det var inte ens jobbigt trots att jag var supertrött och fått dricka två kaffe latte idag.

Besökte lite olika platser (tex var vi utanför presidentens hus, haha), några kyrkor och fick se en hel del utanför centrum också.

Den var helt okej alltså och kanske mest för att guiden är riktigt bra! Dock höll vi på att blåsa bort några gånger, det blåser nog alltid på Island.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback