6 juni 2008

hej min blogg. Nu står jag i tvättstugan, man glömmer bort hur mycket man uppskattar sin laptop ibland tror jag och tycker mest det är jobbigt att bära runt på den överallt, haha. men det är ju himla bra så jag kan lyssna musik nu när jag ska hänga upp och tvätta kläder. duktiga jag! måste ju nu när jag fyllt hela min tvättkorg ;O

skulle upp och titta på nina som skulle marchera idag med drillen, ställde klockan på 11, vaknade av den stängde av den och la den öppen på golvet (luckmobil) sen somnade jag visst om! haha. så gåre.
nina ringde när hon var på nyfiket för en stund sen och berättade att det varit en råtta där(!) så kom en tant in med en hund och hunden jagade råttan och dödade den! haha, det lät lite kul. Nina och my hade såklart börjat skrika, hade jag med. iallafall, lockande att gå på nyfiket?

bilder från kameran kommer, men just nu funkar det inte att lägga in. ni vet linux, fast jag får iallafall inte problems och virus som dem som har vista, eller windows över huvudtaget, ha!

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback