gröna sköna luleå

Imorse steg jag då upp fyra, så har varit vaken i 22 timmar nu haha. och klockan fem åkte jag med nina och hennes farmor&farfar&en tant till luleå. var där redan innan åtta och spenderade två timmar på en bilfirma och byggde lego och drack choklad! haha. innan vi gick till stan då..
tanten var lite kul, från frankrike, bott 11 år i australien så hade hon hamnat här, jaduu.. hennes mun gick i ett så var lite svårt att sova!

hittade en hel del i luleå, behövligt och mindre behövligt. nu äre shoppingstopp säger jag bara! idag fick jag en faktura påminelse på nåt jag beställt, OOPS. fast mamma sa inget till pappa, han hade dödat mig, hehe.

eftersom studenten togs idag i luleå såg vi massor av dem och flera lastbilar, tänk feelingen när man tar studenten! fyfan så underbart, vem längtar inte?

när jag kom hem gick jag till Ronja och lämnade hennes shorts, blev där en stund. marcus kom också, så åkte vi och ragga en sväng. sen får jag och R till henne ett tag åså.. gick hem och åt kl 8, sen gick jag till elin och vi gick ett gäng och spelade brännboll. rätt kul men faaen vad mygg!
efter brännbollen gick vi till joel några st, käkade bullar och kikade film, mys!

ska fika kvällsfika nu och sen hoppa i säng, imorn ska jag se när nina macherar på nationaldagen! haha.

godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback