yesterday

Gårdagen var en lång dag, hann med mycket och det mest var trevligt!

Började med avslutning, som dock var lite seg. Det var trots det lite stämning med alla studenter och deras vita mössor. Det var kul att min bror fick ett stipendie också, grattis! Vi fick våra betyg efter avslutning och jag kan meddela er att jag har fått mitt första G, det kändes sådär. Men med tanke på att det var mitt lokala idrottsalternativ, jag har varit knäskadad och inte kunnat träna, därför knappt varit på träningarna så vet jag inte om jag ens förtjänar ett G? Därför kan jag egentligen bara skratta :)
Annars var betygen helt okej!

Jag Nina, Jennifer, Ronja och My åkte in till stan och gick en sväng, sen lunchade vi på sofias, det blev som vanligt en grillad baugette! Vi alla var aningen stressade och fick stressat åka tillbaka till mbgt för att se studenterna springa ut. Vilket liv och mycket folk! tänk att vara student, fyfan vad kul. Rosor delades ut och kort fotades.

Sen fick jag springa en bit i mina högklackade för att hinna med min skjuss som var in till stan igen för att se när studenterna kom på flaken! Kul att se dom, alla lika glada ;)

Efter det åkte jag hem och fikade, fixade till mig lite och gick sen ner till Elin som skulle ha middag! Det var verkligen supergod mat som lagades av en turkisk kock. Vi blev där 3 timmar ungefär, det var trevligt och roligt.

Gick sedan typ 10 meter hem till Jossan. Där var hon Emmelie och Anna. De fixade sig och jag gick runt och fotade, typ. Haha var trevligt där också, sen började vi fundera vart vi skulle ta vägen och det blev en biltur upp på dundret en sväng. Sedan gick Emmelie och Anna hem och jag och Jossan åkte vidare på andra äventyr som slutade på manuella!

Efter två åkte jag hem och klockan 3 sa mina ögon gonatt vilket resulterade i en lååång sovmorgon.

Ronja hade den också på sin blogg, visst är den härlig?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback