:)))

förlåt för dålig update! har haft fullt upp och inte så mycket tid hemma =)

igår åkte jag till anna och när jag kom hem så gick jag och sova direkt.. det var, jag, anna, vanne, tilda, jennifer, filip och rebecca som var där! =) senare kom några andra åså.. Vi gjorde inte mycket på hela kvällen utan låg och sov nästan i annas säng! Alla lika trötta..

idag ringde Ronja och väckte mig tolv, hon sa att det var underbart väder ute och att vi bums skulle på stan och marknaden! så på 40 minuter var jag klar och traskade iväg ner mot stan.. På stan gick vi också med Nina, ermina, vicky, julia och linnea.. tog en sväng på lite affärer och en fika på hultan. jag köpte ett magbälte på lindex. och hittade en supersnygg väska på mondo som ska bli min!
kan också säga att mitt och ronjas godislöfte fick en bonusdag idag, det är ju trots allt så gott marknasgodis överallt ;)

när Ronja funderade på att börja åka hem, Nina också tror jag.. Så mötte jag Anna, Elin, tilda, vanne och bob på stan och hängde på dem istället.. Vi gick förbi elin, lämnade/hämtade lite saker och gick sen till Tilda där vi hamnade och åt godis, spelade guitar hero (klarade för första gången en låt) så kom joel, filip och jonas en sväng också..

kom nyss hem för att käka och ska strax iväg igen till rebecca för att titta melodifestivalen, äta popcorn och sjunga singstar och lite sånt... supertrevligt!

ha en fortsatt bra helg ;) puss och kram vi ses på stan
image449 image450

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback