Ett vänligt ord kan hålla en varm hela vintern

så sant. nu sitter jag här och myser för mig själv. lyssnar på musik, som måste vara något av det bästa som finns och läser lite bloggar. som jag skrev tidigare har Nina skaffat sig en blogg, fick en riktigt snygg film på henne idag också som jag hade tänkt lägga in. första videobloggen, haha, men jag skippar nog det, snäll som jag är idag.
vi har då bakat havreflarn idag som blev mest lyckade, en bränd plåt, bara EN. inte dåligt! sen har jag ätit kyckling trots att jag var rätt mätt och kunde såklart inte undangå tanken av att den kycklingbenet jag åt en dag hoppat omkring i sin hage. jag har tur som inte är så känslig. Nina kan inte äta när hon kollar på bilder på bellas opererade knä tex., hon är känslig =)

dagens + måste vara att jag nästan kan svenskan jag ska skriva på onsdag utantill, nästan en hel a4. det är great. mindre bra är att jag inte är klar med historian som ska vara inlämnad nu.

haha att jag älskar att fota är nog ingen hemlighet, i min mapp "bilder" typ. finns omkring 7300 bilder, tror ungefär 6300 st har jag fotat själv. och mer lär det bli. digitalkamera, vad hade jag gjort utan dig?!

StinaLees blogg är verkligen snygg nu, ge mig typ! någon dag ska jag göra om min blogg. den kommer bli lika snygg, i mina drömmar =)

puss och kram!
image417

Kommentarer
Postat av: R

ser ut som ett fettoo :)

2008-03-04 @ 15:44:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback