mitt i natten?!

Klockan är halv tolv, det är skola imorn och det är just nu de flesta är inne på msn! haha, jag brukar nästan alltid sova eller iallafall ligga i sängen vid den här tiden. Men inte idag, för jag har skrivit upp allt vi ska kunna på spanska provet och pluggat lite historia, duktig som jag är.. Jag tror jag håller på att vända tillbaka till mitt rätta jag ;) haha. kanske inte!

Jag var iallafall till träningen ikväll, tveksam om jag skulle orka ta mig dit. Men jag gjorde det. Och gissa vad? Efter en promm igår, inte alls överdivet lång eller så och efter att ha gått till sps idag.. Så gör det så ont i knäet! Det är verkligen en spricka där.. Otroligt att jag inte tränat på riktigt sen oktober?! Jag vill bara slänga mig på backen och skrika, men det gör jag inte, för det hjälper inte!

Just nu sitter jag och dricker te... mitt problem nummer 2, alltid ont i halsen! jag är inte menad att träna, så äre bara. Och så fryser jag ihjäl om fötterna..

Nej gå nu och sov allihopa, om ni nu inte pysslar med något vettigt! Snart blir det sängen för mig med, kommer vara så död imorn!

Puss och godnatt
jag är kär i rebeccas systemkamera <3
image452
image453

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback