att vara eller inte vara, det är frågan?

hallo på er. ligger just nu och tar de lugnt och lyssnar på musik, läser lite bloggar och kollar bilddagböcker. jag har alltid typ 30 st på bd som jag inte har kollat, det är ingen ide. för när man väl har kollat alla så är lika många uppdaterade dagen efter och alla med en bild eller nåt sånt, så drygt! jag är också väldigt lat när det gäller att lägga upp bilder där.

angående rubriken, idag fick jag förklarat för mig att det tydligen betydde om man skulle leva eller inte. HAHA, har aldrig förstått vad som menats med det..

lyckades plugga matte ett tag ikväll, märkte att det var en del saker jag glömt bort. tur att jag kollade igenom, ska nog kolla igenom en sista gång innan jag ska sova också.. nationella kl 8 imorn, usch och fy! ska höra med ronja om vi ska ta tofflor imorn :D dock tveksamt om jag vill vara slitis hela skoldagen imorn, man känner sig så ful..!

Jag har nog aldrig varit så ful som den här dagen i nian,
 då brydde man sig inte nånstans! nästan preics ett år sen..
jag hade inte tänkt att ha mjukis, därför smycken och loafers,haha!Kommentarer
Postat av: Anna

haha den dagen kommer jag så väl ihåg att jag kan nästan tro att det var igår jag mötte dig utanför maggis so klassrrum och du hade de där kläderna på dig ;D tycker det var riktigt najs kanske jag kör på det imorn mjukis med smycken ;)

2008-05-26 @ 23:48:30
Postat av: Najni

haha den dagen kommer jag med håg, vi var riktiga sässy girls, naat! Btw toffler lät som en ide, jag är på! (vet att du brukar hinna med datan på morgonen ibland)

Postat av: Ronk the stonk

hahaha! förlåt men det såg bara för jääääääääääävla ffffffffffffffffffffffiiint ut! :D

2008-05-27 @ 18:35:47
URL: http://ronjamikaelasundqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback