en sån där dag utan fantasi?

yep, verkar så. för kom inte på någon rubrik..

Iaf slutade vi halv två idag, hade svenolof sista lektionen. Den människsan blir man galen på alltså! Fast jag och Ronja hade himla kul ändå.. haha.. Sen fick vi vänta på bussen en timma, alltid lika kul! not. Guuud vad vi alla längtar tills vi får körkort, jag längtar tills ronja och nina får ;) perfekt att båda fyller tidigt!

imorn ska jag på övningskörnings kursen.. jag längtar tills jag får börja köra, i veckan då? för det verkar aaskul! jag är dock lite oroad över att bensinen antingen ska ha tagit slut eller konsta kring 30 kr när jag fyller 18..!

idag i skolan hände det en kul grej, jag går i korridoren och kollar bak på jenn.. då plötsligt skriker hon för att hon ser att jag är på väg in i en dörr som öppnas! jag kollar fram och ser dörren, jag skriker! och tjejen som kommer ut ur klassrummet blir livrädd och skriker!
hahaha, måste ha sett för kul ut! och se där, tjejen som kom ut ur klassrummet hade precis kommenterat i inlägget nedan, det var då lugnt måste jag säga.. jag borde se upp var jag går ;)

byt till F, tänk vad kul :D
image649

Kommentarer
Postat av: lisa

tack jempan!

2008-05-13 @ 17:13:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback