frukost på hultan

godmorgon, fast inte riktigt..
har precis kommit till Ronja, jag och Nina. Imorse väcktes jag halv tolv av ermina som ringde, så då gick jag upp och hoppade i duschen.. vad underbart att duscha utan någonting på knäet! haha. och idag har jag haft lika ont i andra knäet för att jag hoppade ner från nåt stängsel igår, så bra är jag.

vid ett gick vi på stan jag och Ermina och Nina kom med dit.. köpte ett nagellack och spanade på frankdandysar och örhängen.. sen gick vi på åhults då kom vicky också och det blev min frukost.. en toast och juice!

det blååser som fan ute och jag trodde jag skulle dö på väg till ronja, men vi klarade det.. fast det var iskallt!

vet ni igår typ halv 2 kom jag hem och då var det fortfarande ljust! eller solen började typ gå upp igen, nu blir det inte mörkt på natten längre. det är sommarkänsla! fast ´jobbigt för man tror klockan är typ 4, haha. + att man måste sova med sovmask.
igår var vi iaf hos mig efter vi tagit en prom på stan och förbi rasmus.. jag och nina först.. sen kom ronja och vicky och ermina också. såg lite talang och åt glass.. senare åkte vi en sväng med david och jag och nina besökte nåt ställe som blev en besvikelse, haha.

tjingeling

(funkar såklart inte att lägga in en bild, men föreställ er mig och nina, skitsnygga posers, sådär)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback