godmorgon

Då var matte natoinella a-delen av klarat, b kvar imorn.. Det gick hyfsat bra, kommer väl bli aningen jobbigare imorn! men efter det tyckte vi att vi förtjänade att sluta, så vi skippade samhällsen idag..
gjorde mig klar imorse på en halvtimme, fick snabba mig och jag har alltid trott att bussen går 07.27, men dte var tydligen 32, så nu vet jag varför jag alltid är först till busshållsplatsen. haha.

Nu ska jag snart på stan med R, N och J.. Vi tänkte ta en fika åsådär eftersom Jennifer åker till skövde idag, senare ska jag till frissan.

Måste berätta en kul grej ronja gjorde igår, då gick vi genom bibblo och emmelie och jossan var där inne så jag tänkte stanna och vänta på dom. Jag stannar och säger till ronja typ "ska vi vänta?" men hon håller på att berätta något så hon fortsätter snacka och går genom första ytterdörren där det står två tjejer och hon fortsätter på väg genom andra ytterdörren då hon upptäcker att jag inte är med och lyssnar på henne.. hahaha, jag kommer iaf asgarvandes efter henne strax efter.. hon är så knaasig.

Puss och kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback