I want to break free

Nina nu kom jag på vart vi hade hört den låten, det var till den där hitler filmen! hahaha ;)

Har kommit hem typ en timma sen.. blev stan ett bra tag idag. Åkte dit med Jennifer, Ronja och Nina och åt grillad baugette på sofias, riktigt gott som alltid.. förutom jenns och ninas kyckling som hade soltorkade tomater! tog en sväng på stan och eftersom det går rätt snabbt hamnade vi ståendes på ett gatuhörn, haha!
Ronja toffeln slash nörd drog hem med sin M och skulle kolla prison.. men eftersom vi inte är så tråkiga(!) så fortsatte vi gå på stan och då kom My och ersatte ronja. Vi gick på intersport och var där säkert en halvtimma, så kul man kan ha!
fördrev tiden på lindex ett tag och prövade lite kläder från barnavdelningen, kom fram till att de inte är anpassade för bröst!
sedan tog jennifer farväl av oss och vi gick till clippet.. my och nina satt och vänta medan jag klepp mitt hår typ en millmeter?
känns iaf mycket fräschare nu men syns inte alls nästan ;)

Jag, Nina och My gick förbi ica och köpte melon, vindruvor, aftonbladet och sofis mode. Var tvungen att läxa i aftonbladet om "knivrånet" här i gällivare ;) HAHA. sen gick vi till ninas place och slingade hennes hår, riktigt fint!

hittade en snygg ronja i ett fotoalbum på clippet
(fast den fick jag inte visa, så gå dit och spana, hehe)
 nina och my färgar hår, artikeln i aftonbladet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback