nästan sommar

Förlåt för dålig update men var så himla trött så när jag kom hem från stan idag somnade jag över en timma och när jag vaknade hade jag sjukt ont i magen och mådde inte alls bra! Kul var det att komma till datorn nån timme senaren när magen börjat gå över och läsa att ronja fått MAGSJUKA!!!! aaaaaaaah.. hon har också haft ont i magen, nej snälla. jag var fan nyss magsjuk, inte igen, INTE IGEN! (just nu har jag inte ont i magen har precis ätit, wish me good luck)

rättegången
idag var först misshandel, kille som hade slagit sin tjej för att hon sov hos en annan kille han var dessutom full, vet inte vad jag ska tycka.. konstigt att tjejen inte ville ha skadestånd heller, jag hade då passat på,. sen andra var typ grannfejden, nån gubbe hade låtit sina får gå på nån annans mark, men den slapp vi se klart för den var verkligen seeeg!

så när vi slutade vid halv tolv gick jag nina, ronja och my på hultan. de åt mackor men jag var sugen på sallad så ville inte ha nåt! sen tog vi en runda på stan och jag fyndade två par frank dandy på mondo, 20 % på allt, skynda er dit de har öppet till 8 ;)

de hade varit asvarmt ute idag, om de inte hade blåst... meen, de kommer la snart, värmen alltså. iaf har jag varit somrigt klädd idag med kjol åså, var inte allt för kallt så..
vi höörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback