No better and no worse(?)

Ikväll pluggar några av mina vänner, iallafall en, Nina då. Jag är lyckligt lottad, eller bara flitig på lektioner och har inga rester att stressa med på slutet. grymt skönt, fast har en del arbeten som ska lämnas in snart, inga speciellt stora..

Bara varit hemma ikväll, är förkyld och trött så fanns inget annat alternativ för mig.. har tittat lite film och sett talang.. Tiden bara försvann idag alltså, ändå känns dagen lång.. Var ut och krattade lite i kvällssolen också, lite mysigt faktiskt, dock har myggorna redan börjat komma!

tidigare idag har jag varit duktigt, städat lite i köket och fixat, plockat diskmaskinen åså.. sen har jag pluggat matte, ska plugga hela helgen för på tis&ons är det nationella och jag ska banne mig kunna det! gjorde även en liten fruktsallad på vattenmelon, banan och äpple, yummie..hann på stan en sväng med pappa och kollade en kamera, ibland förstår jag verkligen inte hur han tänker..

hursomhelst..
nu ska jag kika license to wed som verkar vara en riktigt bra film och sen sova, med persiernnerna nere och sovmask, för solen lyser fortfarande! godnatt


Kommentarer
Postat av: Ronk the stonk

Jag pluggar också du! :) började på min bokanalys idag och slutade idag! de du!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback