shopaholic

Åååh, ge mig sommar och en massa pengar att bara shoppa för.. extremt sugen right now! nu packas by the way mitt sista hm-paket för en lång tid.. Jag känner mig som någon i lyxfällan som just inser att jag är en shopaholic, fast HMholic.. Så nu ska jag inte beställa på fem månader! inte förrän efter oktober alltså, deal!

min mening med livet är iallfall att man ska använda de pengar man har, man ska spara och vara rik med samtidigt konsumera! jag vet dock inte om det är bästa blandningen.. men det är ju ingen ide att vara rik om man inte använder pengarna, eller hur?
tittade föresten på lyxfällan idag (inspelat) och blev plötsligt rädd för att man skulle bli som henne! bara shoppa massa dyra märken fast man inte alls hade råd, tänk så hände det?

anyway, Nina är dålig på att plugga (spara sina pengar också för den delen) och jag säger alltid att hon inte kommer plugga osv.. nu säger jag att jag ska sluta beställa från H&M och då säger hon, "du kommer sääääkert beställa nåmer ; )" då kom jag på att hon lät precis som jag ;) haha.


och jag blir så suuuuur när jag inte får som jag vill! pusss

image673

Kommentarer
Postat av: Najni

Look whos the good girl now ; )Har pluggat hela dagen sen jag kom hem från skolan, och detdär med att inte beställa föränn i oktober ska jag komma ihåg, hihi


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback