ett stort leende inombords

Jag var så himla nervös till matteprovet idag. Jag vaknade 06.10 och det första jag gjorde var att ta upp övningsprovet och gå igenom det för att se om jag kunde allt. Blev nästan smått panikslagen då jag inte verkade förstå någonting. Och fick väl lite ångest för att jag inte pluggat mer!
Provet var riktigt svårt, helt ärligt. Jag har dock någon egenskap att om jag sitter nog länge med ett tal, lyckas jag tillsist lista ut det. När jag var klar var det fortfarande tid kvar, tänkte jag skulle lämna in provet och be han rätta. Men jag ville inte veta vad jag skulle få, trots att det kändes bra efteråt.
Efter lektionen mötte vi  Roger, i korridoren och jag frågar vad jag fick. Så säger han, "du gjorde så jag kommer kunna sova i natt", what? tydligen för han visste att han hade lärt ut någonting iallafall, då jag hade 37/38 poäng. Åh, jag blev så glad! ett poäng fel bara.

Sen fick vi veta spanska provet idag och det var också ett mvg!
Men skolan är ju inte allt och ett mvg kan inte göra någon lycklig, inte lycklig på riktigt, helt klart en temporär lyckokänsla. Och visst finns det många bra saker med det. Men att vara lycklig och må bra, de handlar om något helt annat. Puss

Kommentarer
Postat av: Amanda

Du ska plugga matte med mig! Galet bra du är!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback