Fars Dag

Promenerade med Ermina tidigare idag, till tipsta och renen där vi sprang i backen två gånger och det var lite jobbigt, innan vi vände hemmåt igen. Pappa trodde att det var en mil ungefär. Tog 1,5 timma, skönt var det.
Har skrivit klart min eng. argumentation, ska bara fixa till den. Jag har varit ganska duktig med min to do-list trots allt.

Det är ju fars dag idag också, jag har grattat pappa. Men jag kommer nog aldrig förstå poängen med det. Det är nog bara en ursäkt för att få äta tårta och för papporna att få presenter. Min pappa gillar inte presenter, så han fick inga. Men annars, fars dag och mors dag, I don't get it!

Min pappa är grym, ganska kul också. Jag gillar dock inte när han lagar mat i så stora mängder och med så mycket konstiga kryddor och grönsaker, jag vill ha allt på sidan om. Jag gillar inte heller hans jobb eller att han tycker om att alltid lyssna på p1 när han är hemma. Förutom de mörka ögonfransarna har jag ärvt hans egenskap att inte bry sig om vad andra tycker, till en viss del och det är great.
nu ska jag sova, godnatt!

Kommentarer
Postat av: huhu

vad jobbar han som? :)

2008-11-16 @ 01:47:29
Postat av: jennifer

ekonomichef, han jobbar 24/7 :)

2008-11-16 @ 11:54:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback