ice cream just made my day

Idag har jag ätit glass och jag kan inte minnas sist jag åt det. Jag har inte ätit några sötsaker på över två veckor, inte ens en liten kaka eller ett enda chips menar jag då. Innan kunde jag äta ibland iallafall, max en gång i veckan eller så, men sen fick jag bara ångest så jag skippade det helt för ett tag.
Men idag blev jag så sjukt sur, pga. att jag inte hittade ett papper till filmanalysen. Det förstörde hela min dag och jag kände inte för något. Kunde inte äta med min familj, tappade matlusten men åt lite ändå och var så sur över ingenting. Så när mamma kom och frågade om jag ville ha lite jordgubbar, så tog jag glass också och det gjorde mig glad igen.
Allt sura försvann, jag pluggade matte och NK utan några problem. Och det bästa var att jag fick ingen ångest, jag vet att jag kunde unna mig glass idag för imorgon kommer jag vara lika nyttig igen.
Jag har varit sugen ibland men inte ätit, till exempel fikat på kalaset igår, men jag kände inte för att äta det. För jag visste att jag inte skulle få ut något av det. Så känner jag inte för att äta sötsaker, tänker jag inte göra det, för det kommer en dag jag känner för det och kan göra det utan att få ångest.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback