More than just a bad hair day

Har haft tankarna på något annat, helt fel grej, way too much idag. Uppe bland molnen, eller kanske nere i underjorden där jag verkligen viljat befinna mig med tanke på hur jag sett ut.
Har ändå lyckats med att jobba på rapporten, förklara matten för mina tre mates i skolan(ganska frustrerande då de inte förstår och jag med mitt tålamod?!) och genomlidit den sista lektionen till klockan fyra. Att sluta 16.20 borde verkligen vara förbjudet.. nåväl, fick väl endel tips från våran kära indvals lärare.

Har annars varit en ganska galen dag i skolan, as usual. Från att vara trötta och sega till att sitta och prata skånska och hoppa hand i hand och sjunga  pepparkaksgubbe-sången. Jag tror jag hade kunnat leva tillsammans med Nina, Ronja och Vicky.. och kanske Marc som en granne som kom och hälsade på ibland. För det är ju nästan så det är, haha, så det känns.
Till helgen har vi fyra tagit på oss ett jobb iallafall, kan berätta mer närmare helgen.


Hann med en snabb middag efter skolan(fullkorns-ungspannkakan från igår med morötter till), sen promenad med Erran och spinning med Lisa. Grymt skönt! Man märker hur det blir lättare och lättare för varje gång man går på spinning och att man måste öka mer och mer.
Har just tagit en dusch och haft ansiktsmask. Hade väl tänkt hinna med att få massage idag, men despo börjar ju strax.

Kerstin Florians leransiktsmask finns på Spa 4 You, asbra.

Kommentarer
Postat av: ronken

tur att man är snygg i alla fall!

Postat av: ronken

Snygg dubbelhaka Ronken!

2008-11-19 @ 13:33:04
URL: http://ronjamikaelasundqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback