snöstorm, promenad, spinning och kalas

Jag vaknade superlätt imorse, kändes inte ens som att jag hunnit somna. Klockan sex gick jag och Lisa ut i snöstormen på en en timmas promenad. Vi fick plumsa fram på en del ställen med snön i ögonen, efter det kände man sig grymt duktig.Blev en väldigt snabb frukost för mig innan jag gick till bussen, behövde ingen dusch eftersom vi hade idrott sen.

På idrotten idag hade vi hjärt&lung räddning, 1000 frågor och jag vet inte om jag blev så mycket klokare på det? Spelade även pingis och det var inte allt för kul. Sen lite rapport jobb, vi är som alltid lika oseriösa där vi sitter och pratar med dialekt, sjunger, halvsover och samtidigt jobbar flitigt. Vi är ett roligt gäng.
Sista lektionen, naturkunskap, fick vi labba! Spännande, gjorde koksalt. Fick även "göra vatten", man smällde någon ballong och h-vete vad de lät högt! Beredd på en liten smäll, men när den stora kom så skrek vi, blev sjukt skrämd.

Hann bara hem och käka innan jag åkte med Lisa och hennes mamma på spinning innan vi skulle på kalas hos Vicky. Skönt med ett spinningpass innan allt fika! Yes, hade lovat Viktoria att jag skulle fika på hennes kalas och det var himmelskt gott kan jag lova! Kalaset var förövrigt supertrevligt med ett gäng tjejer och massor av prat.

Håller på att fixa mina naglar nu, har varit astrött hela dagen så jag längtar efter att få somna.
Kan även meddela att jag har tvättat håret idag, det var på tiden.


Lägger väl inte lite bilder från kvällen, kom på just innan jag skulle åka att jag glömt fota!
rocky road, sååå goda dom var! sök upp receptet och gör sånna.


Kalasbarnet som imorgon bara har ett år kvar till 18.. och cute-nina

Tre som myser i soffan

Jag och Lisa var snyggast där, svettiga i våra träningskläder.
Och här har ni en bild på Doris, vilken söting, jag tror hon kan ta bort min rädsla för katter.

Kommentarer
Postat av: julia

jag ser verkligen ut som en kille!!

2008-11-25 @ 00:06:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback