a very busy girl

Heey! Har inte haft någon tid till datorn alls idag.

Började åtta imorse med INDvalet där vi planerar ett spökdisco för 6åringar, haha, kul. Sen hade vi en rätt slapp idrottslektion med en lärare som visat sig ha en sjukt snygg bil! Har gått och spanat på den bilen varje dag och sagt, ägaren, honom ska jag satsa på! haha.
Sen hade vi endel andra lektioner, blev rätt glad när jag fick veta att jag hade fullpott på FEprovet, kanske att jag blir egenförtagare ändå? ;) ett spa kanske hade varit något..
Hela dagen har vi pendlat mellan att vara helt flippade och asgarvat till att vara sura, eller iallafall jag. Upp och ner, som en bergochdalbana.


Slutade sent och när jag kom hem käkade jag bara och åkte sen och övningskörde med pappa. Åh, det är ganska kul. Hehe, lätt med automatväxel! Fick köra hem hela vägen från flygplatsen, gosh. Blinkade lite för mycket med helljusen när jag glömde bort hur man gjorde med blinkersen, haha! med både bilar framför och bakom mig.. men ah, det gick ju bra och jag kom undan med ett skrapsår på handen när jag skulle kolla oljan(y)

Var sen och handlade med mamma, massor av frukt och sånt. Nu ska jag kika på fyran på matprogrammet om dålig skolmat, mormor sa att de skulle säga något om Gällivare?! hon kanske svamlade... Puss och kram!


Kommentarer
Postat av: Viktoria Tomic

Jag vill också ha en rosa bil! ^^


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback