Where have you been?

I fredags drog jag hastigt och inte så lustigt till Boden. Jag älskar att åka bil och jag älskar att vara där, borta från här! Åkte med bara pappsen så nu har jag fått spendera en hel helg med honom.. Bott hos farmor och träffat lite fler släkt åså..

Lördagen
var till en början en riktigt jobbig dag. Jag var så sjukt sur och det var kul att se hur min pappa på alla sätt till slut försökte muntra upp mig efter han varit en av orsakerna till varför jag blivit så sur!
Vi var i Luleå och först köpte jag ett par skor och samtidigt prövade jag en jacka. Jag ville ha en röd jacka och prövar en då min pappa säger "du passar ju inte i röd", gissa hur sur jag blev? fast egentligen är jag bara tacksam, för jag passar inte i röd.
Jag övningskörde även ganska mycket och då har man ju tankarna på något annat. Det är ju alldeles för mycket att tänka på och då växlar jag inte ens!
På kvällen åt vi middag hos übersöta kusin Jack och farbror åsådär. Gött och trevligt, det var väl där mitt humör vände också.

Imorse åkte jag och pappa till någon skog vart det var massa militärer, skjutbanor osv, där vi tog en promenad. Det var mysigt. Sen hände lite annat och nyss har jag kommit hem, det är så himla mysigt att åka i nästan 140 i mörkret och lyssna på pappas musik!

well, enough about detta även om jag hade kunnat skriva flera uppsatser om helgen och undanhållit mer än nödvändigt!

monstertrucken till bil jag gör gatorna lite osäkrare med och me and cousin

Kommentarer
Postat av: Anonym

monstertruck vars då?

2008-10-17 @ 15:23:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback