att göra en chansning

Såhär är det..
När lovet är slut ska jag lämna in en uppsats på fyra sidor om renässansen, nej det är inte historia, det är i svenskan.(ser inte poängen med det). Grejen är att jag inte har kommit långt alls, utan är typ stuck på varenda fråga. Nyss försökte jag skriva lite, skrev lite. Men fastnade igen, känner att jag klarar inte av det här just nu.
Frågan är då om jag ska strunta i det nu. Det brukar komma en dag då allt plötsligt släpper och jag kan typ skriva klart den. Men hur troligt är det att den dagen kommer på lovet? Samtidigt vet jag att jag inte kan tvinga mig själv att skriva, det funkar inte.
Men tänk så sitter jag där på tisdagkväll när skolan börjat och det verkligen inte går att skriva någonting och jag har inte kommit en bit frammåt. Då kommer Stina döda mig. Ska jag chansa och vänta på rätta tillfället för att plugga, det kommer väl? Eller helt enkelt tvinga mig själv att skriva, när jag som minst vill det och har påsklov.. Alltså kanske är det att jag bara inte orkar ta tag i det och att de är därför det inte går..
Det är samtidigt väldigt jobbigt att det hela tiden finns där, i tanken, det går inte att slappna av helt.

Kanske kan jag lita på mitt horoskop i Solo.
"Du har lust och ork att ta tag i gamla uppgifter och måsten du förträngt. Det är utmärkt, du kommer känna dig så nöjd efteråt." Ska jag lita på att den dagen kommer? Horoskopet i Solo stämde föresten förvånansvärt väldigt bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback