att komma hem igen

Varför är det alltid så tråkigt att komma hem efter man varit borta?
Varför känns det som att man verkligen inte vet hur man ska lyckas överleva vardagen? Som att man kommer dö om man inte får komma bort härifrån igen, snart. Låtsas man bara tro att det är bättre någon annanstans, där man varit till exempel. Eller glömmer man bara bort hur bra det faktiskt var, efter ett tag. Kanske glömmer man bort efter några dagar att det finns ställen där allting hade kunnat vara så mycket bättre. Eller så spelar det ingen roll vart man bor, man kanske egentligen lever ett ganska bra liv. Men det kanske alltid kommer vara roligare att komma bort från sitt "hem", att få se något nytt, okänt. Att få träffa och lära känna nya människor.
Kanske är det bara så, men jag vägrar tro det. Jag vägrar tro att gräset inte kan vara grönare på andra sidan, på en annan plats. Jag tänker fortsätta lära mig ta allting med en klackspark och försöka vara lycklig, men jag tänker inte bo kvar här resten av mitt liv i tron om att det inte skulle vara bättre någon annanstans.

Luleå var grymt, underbart helt enkelt. Men what happens in Luleå, stannar i Luleå. Jag saknar redan Elin, det var trist att lämna henne och de andra. Fast jag och Ida hade en rolig hemresa iallafall. Och det var som ni kanske förstått riktigt kasst att komma hem.

Man skulle kunna tro att jag är såhär förkrossad som jag ser ut på bilderna. Men så hemskt är det ju inte. Jag är evigt tacksam för att jag ens bor i Sverige, får mer mat och kläder än vad jag skulle behöva och till och med har tillgång till den lyxen att få saker som egentligen är överflödiga och bara tillfredställer det sekundära behovet.  skämt och sido.
Dessutom är det alltid kul att komma hem till människor som betyder något för än.
Godnatt

Kommentarer
Postat av: miranda

du måste komma hit, och slippa depp gve! det är jätte varmt och skönt, snart slutar skolan. då då jävlar börjar livet på riktigt :D misss UUUUU

2009-04-23 @ 12:21:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback