bakom mina solglasögon

Mötet idag med abc, gissa femtusen gånger hur det gick?
satan, jag hatar försäljare! de är så irriterande, de är så bra på det dem gör, att sälja in sig själva. Hela gruppen var såklart övertygad om vem som var bäst när mötet var slut, utom jag och Ronja. Så ABC blev det. Jag som inte orkade diskuterade struntade i vilket, bara jag får min studentmössa så är jag nöjd. Men ronja däremot hade svårt att ge sig, dock var ju majoriteten emot henne. Jag hade önskat att min bror var där, eller att jag hade samma argumentationsförmåga som honom, jäklar vad jag hade slagit ner alla med mina argument!

just nu känner jag lite ångest, för ett och annat. men jag orkar inte känna ångest. ska plugga lite nu ikväll och sen släppa allt. let's ta livet med en klackspark och låta allt bli senare problem, varför inte liksom?
det är ju valborg, ellerhur?

har handlat allting idag. gått runt på dollarstore med en fet kundvagn, det vet ni att jag gillar. ja jag älskar ju dollarstore, tur att vi är så pass lyckligt lottade att ha ett superstort hus med superbilliga varor. nej men det är alltid mysigt att köra rally runt med Valve och Ronja. imorn gissar jag blir aningen stressigare.


redan ikväll kommer elin, när hon tänkt dyka upp återstår att se. nu ska jag iallafall plugga lite och drömma mig bort om något fint, hihi. puss

Kommentarer
Postat av: din mama

Men om inte du vill ha ABC gruppen då tycker jag att du kan tillverka din mössa själv!Tack och hej

2009-04-29 @ 22:07:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback