bang bang

Den här helgen har varit grymt skön, fett nice och askul, allt ni kan tänka er.
Jag har inte spenderat mer tid än nödvändigt hemma, endast för att äta lite godis ur mitt påskägg och göra några klädbyten och ta med mig lite saker härifrån.
Jag har sovit borta i fyra nätter och duschat borta för det mesta, glömt att borsta tänderna och att äta vettigt, somnat sent och vaknat hyfsat tidigt. Egentligen har vi tagit det ganska lugnt, hängt på dundret och solat på dagarna och på kvällarna bara suttit inne typ.
Jag har umgåtts mest med Elin och gode vad jag har saknat henne! Jag skojar inte, vi har typ inte setts på ett halvår. Har sovit hos henne och fått träffa några av hennes vänner från luleå. Helt galna och sjukt roliga killar. Alla borde få umgås med ett så kul gäng, dock vet jag inte om man hade pallat mer än någon vecka, haha, det måste upplevas för att förstås.

Har varit riktigt kassa matvanor de senaste dagarna också, lite mat och mycket godis. Satan vad äckligt. Men så blire.
Sen så har det varit ganska nice väder. Jag är svart i ansiktet! Så jäkla fult, eftersom resterande jag är ganska vit. Men man ska inte klaga, de är helt okej. Sen vill jag också importera tall-barks-olja från Österrike och smörja det i ansiktet sånna här soliga dagar, då blir man riktigt brun.

Nu är jag less! alltså less för att det är skola imorn. jag har pluggat i någon timma nu, fan vad bra. Men har idrottsprov imorgon, de har jag inte pluggat på, fan vad inte bra. egentligen är jag seriöst så sjukt trött.

chill låt!

kyss och godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback