en av veckans lite bättre dagar

Idag har vi varit helt galna i skolan, pretty much. vad kul det är, att vara oseriös nästan hela tiden. vad glad jag är att jag har så pass galna och oseriösa vänner som jag har. Jag och Lisa har sjukt dålig humor tillsammans. Och jag och Ronja knäppar oss riktigt mycket mest hela tiden.
visst skolan är inte det bästa jag har gjort i mitt liv, men varför inte göra det bästa av situationen?

Det var askul i ettan. Då fotade vi allt vi gjorde. Kan vi inte börja med det igen? och göra sånna roliga filmer. även fast det var kass mobilkvalite så är det jättekul att ha på bild allt.

anyway. idag efter skolan så hämtade vi högtalare hos rebecca, till valborg. Ronja fick köra våran stora toyota, stekigt oohja. sen kom Lisa förbi och jag fick uppdraget att ringa nittaya(thai-restaurangen), lisa tvingar mig till rätt mycket, för att beställa mat till valborg. Shit alltså, haha. vålullal, ni vet hur de pratar. det var ett kul samtal.

LESS jag är på att vara förkyld, jag orkar inte ens bli frisk. alltså det är ju svinjobbigt att dricka massa te, cvitamin, vitlök, ingefära och grejer. värst äre på mornarna och kvällarna. hostar när jag går och lägger mig och har ont i halsen båda.
men ikväll är det despo, and that's why I love tisdagar, och då är jag glad även fast jag inte är bäst och inte får allt jag vill!
pusss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback