fin dag, valborg och årets sommarplågor

Det har varit jättefint ute idag, sol och så. Det var ashärligt att vara ute och gå lite sakta med hunden i mina rosa-blommiga gummistövlar. Mysigt. Gick tidigare idag och sen ikväll, det var helt stilla ute. Då får man lust att sätta sig i en park på en filt med en stereo och lyssna på mysiga, somriga, låtar. Och då längtar man till sommaren, när det är möjligt att göra något sådant.

Ikväll har jag varit med Ronja och Lisa och planerat lite inför valborg. Så grymt glada vi blir när vi kommer på så sjuktbra idéer hela tiden! Det kommer bli asbra, valborg. Vi har hyrt en lokal två dagar. Första dagen är temat indian/pirat/krigare. Då kommer vi vara ute och ha massa lekar, äta thaimat och så vidare, ni vet. Andra dagen blir det ingen middag men fler lekar och temat är seglartema(rött, marint, vitt och randigt).

Till middag gjorde jag och Lisa våfflor. En mysig liten middag på tu man hand hade vi. Satt länge och knaprade på våfflorna med sylt och grädde och pratade åsådär. Nu funderar jag på bädden, strax. Imorgon är en killer-dag!

Låten i förra inlägget och den här, kommer SÅ blir årets sommarplågor, tror ni inte?
det funkar för mig iallafall ;)

Kommentarer
Postat av: joanna

haha ja det är ju kanon att man har koll på hur det ligger till! ja men det ordnar nog sig. jag får sätta igång att bränna imorgon :)Sen måste jag bara lägga till att redan är hyfsat less på svennebanan, hur ska det gå i sommar..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback