för på sommarn är man lycklig

Hej vänner. jag läste alldeles precis några mycket kloka ord. Fast man vet att vart enda ord är sant och att man borde ta åt sig, så går det inte riktigt. Man är redan där, så jäkla mycket mer än man har någon aning om.

Det jag tänkte berätta för er här hur underbar min dag har varit, idag.
Imorse slog jag upp mina ögon först vid halv 5 för att upptäcka att datorn stod bredvid mig och att jag tydligen hade somnat till filmen jag såg. Nästa gång jag vaknade såg jag att solen lyste utomhus(det är det första jag kollar när jag vaknar) och skulle nästan hoppa upp ur sängen när jag såg att klockan var halv sex!
Klockan tio klev jag upp iallfall och solen lös fortfarande.
Med en lysande sol har jag promenerat och sedan varit och grillat med ett gäng flickor nere vid träsket. Varm oboy, grillad korv, pinnbröd. Så himla fin dag. Jag tänker bara sommar och längtar så obeskrivligt mycket. För hur lycklig är man inte på sommarn? Hur mycket leker inte livet då?
När solen gick ner satte vi oss i biosalongen och såg i taket lyser stjärnorna, en riktigt sorglig och fin film. Fast med inslag av komedi skulle jag vilja säga, man fick sig en del roliga skratt. Den var bra, boken var också bra(det kommer jag ihåg, men kommer inte ihåg hur det som hände, hände i boken)

Dagen har innehållit många skratt, till mest meningslösa saker, men det är lika kul det. Eller hur? Dagens roligaste var iallafall en film, skaparen kan få vara anonym men gud vad vi har fått skratta. "I'm coming from the fuuuture", replikerna har fastnat i mitt huvud. Jag skulle kunna sitta och se på den om och om igen och skratta lika mycket.

Nu ska jag ta mig på andra äventyr, pusspuss

Kommentarer
Postat av: Emmas Form - vägen mot en mer vältränad kropp

Svar: Ja, kan man inse att man har problem då så kan man nog hjälpa sig själv lite. Annars får man hoppas att man har vänner och familj som kan stötta!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback