helg

Igår gick jag med Ronja till skolan, hade en kort lektion så gick och solade efter och sen åkte vi hem till Vixan för att spendera lite tid med henne innan hon hoppade på flyget mot Mallorca. Gud så skönt, kommer sakna henne i veckan!
Det var skönt med fredag, tog de bara mest lite lugnt och tog hand om hunden. Sen åt vi thaimat och jag fick besök av ett gäng snyggingar. Sent på kvällskvisten gick de sista hem efter lite kvällsfika och jag slocknade bredvid hunden. Under kvällen hände också en klockren sak som fick oss att vika oss av skratt, shit haha, det kan dock inte berättas. Men jag tyckte det var värt att nämna iallafall.

Idag efter att hunden väckt mig flera gånger så gick jag upp tillslut fast jag inte var utvilad, förkyld osv, inte mysigt att sova då. Har varit ute lite med Lisa, ätit vårrullar hos mig och sett en sjukt bra film, Changeling. Den var jättebra, över två timmar, men helt klart sevärd!

Har också övningskört lite och hämtat hunden igen. Mormor har skrämt upp mig att det inte är en familjehund, utan en draghund, och om den går mot attack så ska jag skydda ansiktet! Som om jag inte är nog rädd.
Ikväll ska vi grilla, inte grilla som i kött på grill utan som i korv på eld. Mysigt.

Kommer ni ihåg när vi grillade på stranden i Piteå? Fast man inte fick. Och hur vi charmade securitas när de kom i sin minibuss. Och inte hade vi någon ved heller, det fick vi leta. Men mysigt var det. Och där satt vi tills det ljusnade igen.

Kommentarer
Postat av: joel ;)

bland det bästa under piteå, måste göras i sommar igen! :)

2009-04-26 @ 16:12:54
Postat av: jennifer

verkligen, det var för bra!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback