jag älskar livet

Ibland liksom. Människor som får en att skratta är så himla underbart. Men ibland är det inte lika kul. Just nu är det både och. Jag är ungefär stressad till max, irriterad, glad, trött och så vidare. Det är så himla förvirrande. Jag blir så less.
Har pluggat hela dagen också. Såklart gör man mestadels av arbetet just dagen innan! En jäkla historie-uppsats, i svenskan. Vad är felet, vart är felet?!

Förutom att jag är stressad, jävligt less, trött och allt det där så mår jag underbart för jag åker till Luleå imorgon. Såå skönt att bara pausa livet ett tag och tänka på annat. Fast det är ju också en av orsakerna till min nuvarande stress.

NU är svenskan klar. Tillsist lyckades jag klämma ur min bror en fin avslutning till mig också. Det börjar med att jag ber honom snällt och han säger nej att du kan själva. Jag börjar med några ord och eftersom han sitter bredvid strömmar tillsist ord ut från hans mun och jag tänker "yess!", så har jag lurat honom igen.
Dock avslutade jag den inte med "Och vad fan hade Martin Luther med det här att göra?"(eftersom det är en uppsats i svenskan och inget annat). Så hade min bror avslutat den. Inte jag, som den sanna fjäskaren jag är.

Nu har jag haft uppe det här inlägget i någon timma. Och förövrigt har jag sovit en halvtimma på spikmattan idag, det var gode skönt! nu ska jag stoppa något i magen och sedan hoppa i lådan. (slänga in lite musik i telefonen där emellan också, kanske). Just det, packa lite också. pusspuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback