min randiga tröja

Efter en skidtur, middag, en timme yoga och dusch så har jag spenderat min kväll med några fina flickor. Några vänner jag tappat bort lite under vinterhalvåret men nu när solen kikar fram och det är vår och ledigheter blir det att man umgås igen. Det gillar jag, jag gillar våren och sommaren.
Ibland känns det som att tiden inte räcker till. Men det finns ett uttryck jag gillar, "Don't worry about people from your past there is a reason they didn't make it to your future". Men det är synd, att förlora någon.

I göteborg blev jag kär i en tröja. Jag såg framför mig hur jag skulle flytta in i denna randiga tröjan. Ha den under vårens soliga dagar och på svala sommarkvällar. När jag fikar, shoppar, myser eller sitter på stranden. Ja jag skulle kanske bo i den, för att den var så fin.
Men det är någonting med den, varje gång jag har haft på den har en eller flera saker gått lite fel. Det känns som att det är en oturs tröja, jag som gillade den så mycket. Men än har jag inte gett upp hoppet om min och dens sommar tillsammans, vi får väl se. Kanske jag bara inbillar mig.


En sak till. Det finns något jag vill bli bättre på, det är att inte döma någon. Visst kan det yttre säga en hel del om personen men det är så himla fel att döma. Jag klarar verkligen inte av det, när någon dömer någon, när dom inte ens vet hur personen är. Grejen är att jag själv dömer ibland. Ok, det gör säkert alla, mer eller mindre. Det tänker jag bli bättre på. Hur dum känner man sig inte när man trott att person ska vara si och så och den inte alls är det?

jag saknar min vän lisa, godnatt

Kommentarer
Postat av: Siggy

Nej, det ska inte vara någon oturströja, det är den bästa tröjan! :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback