en fredag

En mycket lugn och skön sådan fredag.
Började kvart i nio med filosofi, fick en uppgift att skriva och svara på ett par frågor "hur ska en människa leva för att leva ut sitt fulla potential?" och "hur får vi kunskap?". filosofi är rätt knepigt ändå, lite flummigt. men vår lärare är chill.

Till lunch åt vi blodpalt hemma hos vicky och en blåbärsmuffin till efterätt. En stund på det tog vi en promenad till gällivare, en ganska snabb men bara i 30 minuter, skönt ändå.
hemma hos mig hann både jag och vicky med en powernap. och senare bjöd jag ronja på kaffe och chokladbollar. Ronja älskar kaffet hemma hos oss, det är trevligt.


Klockan 6 åkte vi till coop och handlade till våran middag. Bakad potatis med hemmagjord skagenröra och varm smörgåstårta. Det var riktigt delikat, och mysigt på tremanhand.


Efter middagen satt vi kvar en bra stund och pratade, spånade på lite företagsidéer och det ser riktigt bra ut ändå. tillsist tog vi Rut med oss och åkte ut på raggen, det var ett tag sedan tyckte vi.


och eftersom det var maskerad idag på olearys så stötte vi på en och anna rolig, eller läskig utklädnad. jag skulle helt klart ha klätt ut mig om jag hade varit där ikväll.

mer än så var det inte, elleeer?
nu ska jag sova, puss&godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback