flottkalaset

Ja igår då så var jag i Tjotti mest hela dagen. Och vad hela kalaset handlade om var att en kille där byggt en stuga på en flotte ungefär, Daniel heter han. Han brukar bo hos min mormor ibland så jag har träffat honom där innan. Han är musiker, spelar fiol och lite annat sånt. Och han sjunger asfint. Jag har aldrig träffat någon så positiv människa förut, han ser verkligen inga hinder. Det är ballt. Sånna människor är beundransvärda, det är sånna som lyckas med saker."Kalaset" var alltså ute på en ö och där var det lite andra som uppträdde och sånt, det fanns mat osv. Och förutom att det regnade så var det ganska mysigt. Sist spelade ett band som heter raj raj band, haha, och efter det var det "efterfest" i byns klubbhus typ.
Det här är något som ska hållas varje år.

Vi åkte inte på efterfesten utan åkte till mormor och fikade efteråt. Det var en familj som bodde hos henne också, så vi satt och pratade med mamman och de två barnen. Även en clown som uppträtt bodde där.
Mamman berättade att hon sjöng och brukade turnera runt i Europa och det visade sig var hon som sjunger i reklamlåten till apollo, de kallar sig tydligen för Club 8(inte konstigt att jag inte hittat texten till reklamlåten på letssingit.com). Men hon var bara där med sin sambo som spelade klarinett.


Hon, Karolina och hennes sambo. Deras barn var också hur söta som helst. Och måste ha varit den lugnaste barnfamiljen jag träffat. Barnen var dock livrädda för kameran.

Och clownen som också bodde där var tydligen clownen Mannes son. lite ballt.
Han längst ner på bilden.

Kommentarer
Postat av: Anna

fräänt:) vem är clownen manne?:S


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback