framtidsplaner

Just nu, de senaste dagarna åsådär har tankarna och snacket kretsat mycket kring kommande år och vad som händer därefter. Det känns så snart, nu är det bara ett år kvar. och det här året är vårat år! det kommer bli sjukt nice, jag lovar.
och sedan, vet jag vad jag vill göra, ganska säkert. men vem vet, mycket händer på ett år och kanske vill jag något annat. men just nu lutar det mycket åt ett håll.

idag blev fika igen på nyfiket, med nina ronja och hennes lillebror. blev en deprimerande tur på stan också, fyyfan vad ångestframkallande. förlåt, men det är sant.

senare lyckades jag efter att ha somnat en gång, se klart harry potter. drömde en rätt konstig dröm där också, jag flög.. och på kvällen kom nina och åt middag med mig och senare kom även ronja och jennifer. vi har myst lite bara. och nu har jag och nina druckit te precis, vi ska krypa ner i min säng och somna till en film. (ah i natt så är jag pojkväns-substitut åt nästa lämnad själ).

nyss fick jag ett sms av elin som fick mig att skratta högt. "vi kollar karlsson på taket, påminner det dig om någon? ;D" hahaha, mmmhm.

puss och godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback