I got a feeling

Nu börjar jag bli riktigt trött, trots mina 12 timmar inatt, men jag tänkte jag skulle berätta för er om min dag iallafall. Lyckades med att sova från 22.00-10.00 och det var riktigt skönt.
I skolan blev det till en början ganska lugnt, ni vet på de första lektionerna av varje ämne gör man inte mycket mer än går igenom betygskriterierna. Hur tråkigt och meningslöst är inte det?
På lunchen tog vi några ärenden på stan och åt hemma hos mig. Sista lektionen var religion, jag lyssnade inte så mycket utan satt mest och smsade. Religion är verkligen inte min grej, men ska försöka prestera bra ändå.

Klockan halv sju åkte jag och Nina på yoga. Det var inte igår.
Jag är så himla stel nu och det var dessutom inte det enklaste med träningsvärk i benen. Men den nya lokalen Annas yoga är i var mysig åsådär, jobbigt att det är i malmberget bara. Ska iallafall fortsätta gå, skönaste träningen.

Efter åkte jag och handlade med pappa, han var mest med bara för att jag inte har körkort eller pengar att handla mat för. Jag menar, jag övningskörde dit och gick och plockade allt i affären medan han typ pratade med folk. Det är faktiskt helt ok att vara och handla, man måste ju passa på innan man handlar för sin egna inkomst = köper så billigt och lite som möjligt.

Och angående rubriken, det känns verkligen som att allt kommer bli så bra nu. Sista året i skolan, vårat företag. Allt. Just nu älskar jag livet. (och bortser från att mitt rum är total kaos, det skulle få vem som helst att vilja hoppa från en bro).

Nu ska jag somna under mitt mysiga snetak i det mysiga lilla rummet, mysigt va?

Kommentarer
Postat av: ronken

Och inte nog med det, coops nya snygging ;)

2009-09-02 @ 08:30:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback