kung på hästryggen

eller så inte. Shit. När vi kommer dit så är det tre jätteduktiga tjejer i vår grupp, anna som har ridit lite innan och så jag. Jag har aldrig varit på en lektion, jag red en gång i vintras, en gång förra sommaren på island och sen när jag var liten i norge.
Och där står jag med en borste och en hovkrats i handen och undrar hur fan ska detta gå?
Som tur är, är jag inte tjejen som bryr mig att jag kommer i rosa blommiga stövlar och måste fråga hur man använder sig av den där hovkratsen. Haha. och som tur var, fick jag den snällaste hästen, de flesta islandshästar är snälla!

och jag tror det gick ganska bra ändå. Man lär sig ganska snabbt vad volter och allt vad det nu heter betyder. vi fick tölta och trava och pröva lite annat som att få hästens huvud att kolla åt sidan samtidigt som den går rakt.

jag som liten i Norge på en islandshäst. tänk er både konsten att rida och förstå instruktionerna på norska, haha. ex; lugn på svenska = rolig på norska.

det är sjukt kul att rida, även om man är sämst. och imorgon kommer jag nog sääkert ha träningsvärk! shit vad man får jobba med låren alltså. yess, så ridning varje torsdag nu ett tag framöver.

nu ska jag strax sova, puss godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback