livet är fint

Jag har hunnit med ännu en dag av att äta, umgås med Elin och somna till harry potter.
Men det är det slut på imorgon. Elin flyttar ut då mina föräldrar kommer hem, jag tänker se harry potter(nån gång) utan att somna och så ska jag sluta äta. Nej inte riktigt sluta äta, men jag ska äta med vissa gränser och inte helt hejdlöst för då kommer jag sluta liggandes i en säng på 250 kg, utan krydd.

igår tog vi det lugnt mest hela dagen, elin färgade sin mammas och jennifers hår medan jag låg i en hammok och åt godis. sen åt vi vårrullar till middag på spaet samtidigt som vi fixade. det är sjukt underbart att fixa sig på spaet, bara välja bland allt smink. tänk att ha det så varje dag.
på kvällen var jag först en stund hos matilda sen plockade ronja och vicky upp mig, vi var ett tag hos marc och klockan ett ungefär var jag hemma igen.

idag när jag just hunnit vakna till, ungefär två timmar efter jag stigit upp, så tvingade elin mig att komma och fika med henne på nyfiket. det var bara klä på sig, se ut som skit och traska iväg i tofflorna ner på stan. sen har vi hängt hos mig, jag har städat mest (mamma kommer bli så glad) och kvällen blev ytterst speciell. äta + film.
puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback