sa någon fint väder?

Hallå, det är 25 grader och hälften moln på himlen. för gällivare är det väl egetligen galet fint, men jag hade velat vara utomlands och ha den värmen! här hemma är jag less på det fina vädret och fast jag sovit 12 timmar inatt så vill jag bara fortsätta sova.
I förrgår kollade jag, Elin och natta på lejonkungen och another cinderella story. vi grät såklart när mofasa dör, det är en way to soglig och hemsk film för små barn. Sen sov vi som packade sillar hela natten och jag ville nästan döda dem varje gång de hostade ikapp.

Igår åt vi thaimat till frukost/lunch. senare följde jag med elin till hennes nånting nånting som fyllde år, det var mysigt att grilla lite mat och äta åsådär. på kvällen hookade vi upp med några andra, åt popcorn och spelade kort ungefär. kvällen avslutades med en film och jag somnade några timmar innan elin, det var bra, då vaknade vi samtidigt.

idag kom natta över och åt frukost med oss, sen har vi sett gossip girl och varit ner till sandviken en sväng. men nja, är inte så pepp på sommaren just idag.

nu ska vi kirra middag och senare spela lite volleyboll med ett gäng. puss och kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback